Waar ben je naar op zoek?
Er zijn een hele hoop vragen gesteld aan Hans. De antwoorden op de gestelde vragen vind je op deze pagina.
Om te voorkomen dat de slagroomtoeven uitlopen is het belangrijk om...
Soezenbeslag is een klassieke bereiding binnen de banketbakkerij en bied talloze...
Een klassiek roomboter-cakebeslag is eenvoudig te maken. Wel moeten we met...
Als bakker zijnde ben ik van mening dat een handmatige manier...
Voor ik u een receptuur geef, zal ik eerst mijn manier...
Afgaand op uw probleem, kan ik twee redenen bedenken; De hoeveelheid...
Een van de belangrijkste zaken is dat u de oven tussentijds...
Voeg de rozijen aan het eind (voor de laatste rijs) toe....
Om te bakken is het vaak nodig om boter toe te...
Brood is en blijft een lastige materie. Hieronder een paar goede...
Persoonlijk houden wij wel van een mooi gekleurde gevulde koek, die...
Als regel wordt altijd 10% van de room aangehouden. Dus bijvoorbeeld...
Laat de oven op een heel klein kiertje door bijv. er...
Als luchtigste beslag kun je biscuitbeslag aanhouden als zwaarste deeg kun...
Hans: "In de regel spreekt men van cakebeslag (ipv cakedeeg). Niet...
Hans: "De chocolade is van Valrhona en koop ik bij Valrhona...
Ik zou graag willen weten hoe ik…