Ingrediënten

Ingrediënten voor 8 personen.

Voor het beslag
  • 220 g ongezouten boter, in blokjes
  • 150 g witte chocolade, in stukjes gebroken
  • 130 g lichtbruine suiker
  • 120 g basterdsuiker
  • 3 eieren, losgeklopt
  • 1 ½ tl vanille-extract
  • 280 g bloem
  • ¼ tl zout
  • 60 g witte chocolade chips
  • 150 g speculoospasta

Benodigdheden

  • Baktijd: 30 min.
  • Bereidingstijd: 15 min.

Bereidingswijze

  • Om te bereiden, vet en bekleed een vierkante bakvorm van 23 cm met bakpapier en verwarm de oven voor op 180ºC.
  • Bevestig de EasyWarm kom van 7 liter aan de machine en monteer vervolgens de slagroomklopper.
  • Voeg de ongezouten boter en witte chocolade toe. Zet temperatuurstand 9, roersnelheid 1 en tijd op 15 minuten. Eenmaal gesmolten, haal de kom  uit de machine en zet opzij.
  • Bevestig de mengkom van 5 liter aan de machine en monteer de garde.
  • Weeg in de kom de lichtbruine suiker en de basterdsuiker en voeg dan de losgeklopte eieren en het vanille extract toe.
  • Start de machine op maximale snelheid en klop gedurende 2 minuten.
  • Vervang de garde door de K-Klopper.
  • Giet het gesmolten chocolademengsel van eerder in de kleine mengkom.
  • Voeg in etappes het bloem en zout toe en start de machine op snelheid 1 gedurende 30 seconden.
  • Voeg als laatste de stukjes witte chocolade toe en mix gedurende 10 seconden op min. snelheid.
  • Leeg de blondiemix in het voorbereide blik.
  • Schenk met behulp van een lepel willekeurig wat speculoos door het browniemengsel en meng het vervolgens willekeurig door elkaar met een satéprikker. (Zo krijg je het marble effect)
  • Bak 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Haal uit de oven en laat afkoelen in de vorm. Snijd in plakjes en serveer licht warm.

Typ hier jouw tip of reactie...

Ben jij benieuwd

welke keukenmachine het beste bij jou past?