Makkelijke ontbijtrepen

Ingrediënten

Droge ingrediënten
  • 190 gr havermout
  • 85 gr suiker
  • 1.5 tl bakpoeder
  • 1/2 tl zout
  • 1/2 tl kaneel
Natte ingrediënten
  • 2 eieren
  • 120 ml amandelmelk
  • 60 gr appelmoes
  • 1 tl vanille extract
Walnoten en cranberries (voor de vulling)
  • 55 gr gebroken walnoten
  • 40 gr gedroogde cranberries

Met deze gemakkelijke ontbijtrepen van onze ambassadrice Miljuschka en begin je de dag goed!

  1. Verwarm de oven voor op 180˚C. Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier wat je over
    de randen laat hangen.
  2. Neem een medium kom, voeg hier de droge ingrediënten inclusief de havermout, suiker,
    bakpoeder, zout en kaneel samen.
  3. In een andere grote kom voeg je de natte ingrediënten samen.
  4. Doe de droge en de natte ingrediënten bij elkaar in de kom van de Kenwood Chef Titanium XL met de deeghaak en meng goed door elkaar.
  5. Laat even staan voor ongeveer 20 minuten zodat de smaken in kunnen trekken.
  6. Vouw de noten en de cranberries erdoor en verdeel het mengsel over de bakvorm.
  7. Bak in de oven voor ongeveer 30-35 minuten. Laat op een rek afkoelen voor 5 minuten voor je
    het snijdt.

Typ hier jouw tip of reactie...

Ben jij benieuwd

naar welke keukenmachine het beste bij jou past?