Als je koekjes bakt, wil je een bros eindresultaat. Welke soort soort bloem gebruiken we vaak voor een bros eindresultaat? 9 november 2021 Door Okan Devran
Bij deze verwarmingstechniek gebruikt men een pan met kokend water. De stoom die gegenereerd wordt tijdens het koken, verhit de bovenhangende schaal/kom 9 november 2021 Door Okan Devran
Welke appel wordt door banketbakkers als het meest geschikt gezien voor appeltaarten? 9 november 2021 Door Okan Devran
Karamel kan op 2 manieren gekookt worden. Welke twee manieren zijn dit? 9 november 2021 Door Okan Devran
Het bruin kleuren van cake en brood in de oven en bijvoorbeeld het bruin kleuren van vlees in een pan, betreft een chemische reactie. Hoe heet deze reactie? 9 november 2021 Door Okan Devran
Bij het kloppen van eiwitschuim, begin je op dit punt met het toevoegen van suiker; 9 november 2021 Door Okan Devran
Eiwit verdraagt … slecht. Dit kan ervoor zorgen dat je schuim mislukt. Maak je garde en de kom dus altijd goed schoon voor gebruik! 9 november 2021 Door Okan Devran
Deze specialismen houden zich bezig met het bakken van brood, het vervaardigen van luxe taartjes/gebakjes, en het vervaardigen van snoepgoed (bijv. Marshmallows, nougat, etc). Respectievelijk hebben deze specialismen de volgende namen: 9 november 2021 Door Okan Devran
Deze manier van bakken zorgt ervoor dat een biscuitplak mals blijft van binnen en niet droog wordt. 9 november 2021 Door Okan Devran
Kun je de naam van deze bereiding achterhalen aan de hand van de volgende ingrediënten? Melk, custard, eigeel, vanille 9 november 2021 Door Okan Devran